Presseskriv 

                                                 

Kjell Elvis er en entertainer i særklasse! Med sin likhet til Kongen, utstråling og karisma har han gjort stor suksess .Har en karriere på over 20 år i underholdningsbransjen. Kjell Elvis startet i militæret i Harstad i 1988. Etter militæret jobben han på en fabrikk i Lyngdal frem til 1994 og tok da steget ut som profesjonell Elvis Imitator på heltid.

 Kjell Henning Bjørnstad er sju år når han ser Elvis Presley på TV for første gang. Elvis synger «Love Me Tender» og guttungen tar oppfordringen. Mer en tretti år senere er kjærligheten like sterk, og selv om Kongen er død, sørger Kjell Elvis for å holde liv i magien. Når publikum lukker øynene, skal de høre Elvis - og når de åpner øynene, skal de se Elvis.

Som Skandinavias eneste Elvis Tribute Artist tar Kjell Elvis yrket sitt alvorlig. På scenen er han Elvis Presley, men også Kjell Henning. Han er Kjell Elvis - artisten som høres ut som Elvis, ser ut som Elvis, og skaper stemningen Elvis var kjent for.

Kjell Elvis er europamester, nordisk mester og bronsevinner i VM i Elvis-imitasjon. Han har fått sitt navn i Guinness’ Rekordbok etter å ha sunget Elvis-sanger i over 40 timer. Fascinasjonen for Elvis er ikke en hobby. Det er en livsstil og et levebrød.

UNG FAN
Kjell Henning Bjørnstad ble født 12. mars 1968 på Vanse i Farsund kommune i Vest-Agder. Han interesserer seg tidlig for musikk, og synger gospel allerede som liten gutt. Sju år gammel ser han Elvis på TV, og det forandrer livet. Drømmen om å bli en like stor artist har fulgt Kjell Henning siden.

GJENNOMBRUDDET
19 år gammel begynner han å jobbe målrettet for å nå drømmen. Kjell Henning kaller seg Kjell Elvis og bruker fritiden på å trene stemmebruk og dansetrinn.

Gjennombruddet kommer i 1997, med en TV-reportasje som vises på de største TV-kanalene i Norge, Danmark, Sverige og Tyskland. Over natten er Kjell Elvis kjent, og karrieren er i gang. I 2001 vinner han det nordiske mesterskapet for Elvis-imitatorer, i 2003 kommer han i Guinness’ Rekordbok etter å ha sunget Elvis-sanger i over 40 timer, og i 2006 ble han kåret til europamester.

 

Kjell Elvis har gitt ut 2 Cd album:

In My Way fra 1998

He Touched Me fra 2008 

 

I

Bilder For Media